BUS SERVIS

Sve servisne usluge na jednom mestu.

Prva zamisao servisa IT opreme je uglavnom prostorija u kojoj se nalaze stručnjaci koji pričaju nerazumljivim jezikom, sa puno alata i rasklopljenih uređaja na stolovima. Kod nas je u svakodnevnom radu servis mnogo više od toga. To je služba koja analizira tehničke zahteve korisnika, planira potrebne resurse i pristupa rešavanju. Projektni poslovi servisa podrazumevaju projektovanje, montažu, instalaciju i održavanje IT sistema. Posao servisa se tokom vremena u velikoj meri pretvorio u terenski rad kod korisnika. Ciljevi rada našeg servisa su zadovoljni klijenti, kompletna usluga i usvajanje novih znanja. U toku prvih 15 godina rada kvalitet našeg rada je kroz 50.000 servisnih intervencija potvrdilo preko 30.000 zadovoljnih klijenata.
video

Novosti

40% popusta na servisne usluge

12.01.2017.

Da li ste znali da je neophodno čistiti računarske komponente od prašine i nečistoće na svakih 8-10 meseci? Sve u zavisnosti od ambijenta u kome se nalazi Vaš računar. Redovno čišćenje ventilatora, hladnjaka i kućišta može vam uštedeti vreme i novac, a time produžiti i životni vek vašeg računara.

Windows 10 sada automatski zaključava PC ako se udaljite od njega

12.01.2017.

Microsoft radi na novoj funkciji za Windows 10 koja automatski zaključava računar kada se udaljite od njega, čime pokušavaju da dodaju novi nivo bezbednosti u operativnom sistemu, bez potrebe za ručnim kucanjem lozinki.

Test: Tesla 40S306BF LED TV

12.01.2017.

Osvežena Serija 3 Tesla televizora stigla je u Benchmark kancelariju, tako da smo imali prilike da se pozabavimo novim modelima. FullHD rezolucija i dijagonala ekrana od 40 inča su neke od odlika koje prate najzanimliviji televizor nove serije, a tu su takođe i svi potrebni digitalni tjuneri za praćenje televizije, bilo da je reč o kablovskoj, programu preko etra, ili čak satelitskom programu. Pošto je reč o nižoj cenovnoj klasi, ne poseduje puno naprednih funkcija, ali pogledajmo kakav prikaz ovaj TV nudi...